dimecres, 25 d’abril de 2012

Liebster blog

Tot considerant que l'amic Enric Senabre ha segut tan amable d'atorgar-me el Premi LIEBSTER BLOG AWARDS:... (espereu que vaig a plagiar allò que ha dit l'amic Tobies Grimaltos que al seu torn ha plagiat l'amic Urbà Lozano): "com que darrerament estic mandrós per a açò del blog; com que ell és el responsable del fet que jo haja de fer aquesta entrada; com que el que ell comenta s'adiu perfectament al meu cas, començe per plagiar part de l'entrada corresponent del seu blog (bo i fent les modificacions escaients).
  "Evidentment sense meréixer-ho, perquè fa un temps que el bloc està més mort que viu, m'han atorgat un premi d'aquells en què tu has de premiar altres llocs web. Normalment trenque aquestes cadenes.  Aquesta vegada però la seguiré per tres motius:
a) Enric Senabre (ací Tobies Grimaltos diu açò d'Urbà Lozano i tan se val per a qualsevol dels tres), la persona que me la proposa, és amic i a més un escritoràs.
b) La cosa té la seua gràcia i no fa mal a ningú.
 c) És una bona escussa per reviscolar aquest bloc. Per tant, allà van la meua proposta de blocs premiats (en ordre caòtic i sense intenció de jerarquitzar): " 

Fi del plagi

Ara què faig? Perquè el cas és que jo havia pensat premiar alguns dels blocs que ja han estat premiats... Mira, passe de mirar les regles pel que fa al nombre de seguidors i vaig a premiar els blocs que llig amb delit tot considerant que la majoria dels que han aparegut als blocs d'Enric, Urbà i Tobies també els haguera posat jo sinó fóra tan gos i haguera escrit abans:
De l'amic  Xavier Aliaga. Sí, ja ho sé que té més de 200 seguidors, però me té igual: més hauria de tindre pel seu tarannà dialogant i pel seu seny i perquè fa moltes entrades sobre poesia i novel·la, molt profitoses, encara que té el defecte que li agrada Paul Auster.
De l'amic Rasoir Electrique. Tampoc no sé quants seguidors en té però és un crim perdre's una prosa tan fresca i desinhibida i unes històries tan absolutament surrealistes com les que narra aquest advocat (això és un defecte, ja ho sé, però que hi farem?)
De l'amic Joan del Alcázar, dedicat fonamentalment a l'anàlisi política. Sempre que he discutit amb ell s'ha mostrat dialogant i amable (i això que jo sóc molt plasta)
De l'amic Luis Ballesteros que fa entrades interessantíssimes sobre senderisme, filosofia, religió i crítica literària.
I last but not least (si es diu així la xorraeta):  
El blog de la meua amiga i companya Conxa Martínez García, a vore si s'anima i continua escrivint al seu blog de temes literaris, educatius i polítics, que està també feta una gossa i fa un fum de temps que no fa ni una entrada.


 

3 comentaris:

Enric Senabre ha dit...

Has tardat, Jesús, però has estat espectacular!

CMG ha dit...

Gracias por el premio y por tus palabras de ánimo ja,ja,ja. Pero ya sabes que los docentes como no trabajamos, nos pasamos la vida en balnearios y esas cosas, con lo que he dejado de lado mi blog para quehaceres más lúdicos.
Tienes razón que estoy ociosa con el blog, pero estoy tan indignada que no pararía de escribir, ya que cada día nos "sorprenden" con una nueva noticia y a cada cual más surrealista o más cínica.
Ya ves que para no escribir en mi blog, me estoy explayando en el comentario, pero quiero agradecerte este simpático premio y que me hayas elegido entre los blogs amigos.
Salud y seguimos en la lucha "bloggera"

Jesús Párraga ha dit...

Enric, Conxa. Conxa, Enric... Este món es un mocador!!! :)