dilluns, 19 de desembre del 2011

La llum que ve de Betlem

Amics i amigues, que aquestos dies en què esperem el naixement del Jesuset siguen de felicitat per a tots i per a totes amb les vostres famílies i amics
Israel és Maria,
Sion és Maria,
i Maria és el Temple.
Betlem és Maria
el portal és Maria
i Maria el pesebre.
L’estrela és Maria
la llum és Maria
i Maria és el cel.

I Maria per sempre.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jesús, Bon Nadal!!
Fa uns moments he escrit al blog de Xavi recoltzant la teua posició cristiana. Anim, no estàs sol!
Quant de mal ha fet a l'home el materialisme i l'existencialisme.
De cap manera l'home es una passió inútil. Amb eixos idols no m'extranyen tantes vides desafinades, perdudes, tristes...
Et recomane aquesta direcció per a vore l'alegria de la fe:

http://www.youtube.com/watch?v=b5S4xpax_CE

Després dirán: narcotitzades, alienades, etc...

No conmprenen l'alegria de la fe.

Amb cordialitat,

Llorenç

Jesús Párraga ha dit...

Salut, Llorenç! Ja he vist el teu comentari a ca Xavier. No sé si has llegit el meu últim comentari en l'entrada de Krahe on t'explique les raons perquè vaig tardar en contestar.
És difícil discutir amb alguns amics d'aquestes qüestions perquè moltes vegades ni tan sols està clar de què estem parlant. És curiós però el desconeixement de la doctrina, els valors, els principis etc. del Cristianisme resulta de vegades una barrera infranquejable a l'hora de parlar, tot considerant que, de principi, cal apartar un munt de tòpics, prejudicis i desinformacions realment aclaparador. Però, bé: paciència i pedagogia.
Bon Nadal, Llorenç, per a tu i la teua família!!
:)

Assumpta ha dit...

MOLT BON NADAL, JESÚS!!

Pau i felicitat!!

Jesús Párraga ha dit...

Bon pre-Nadal, Assumpta!
(no m'has dit si t'ha agradat el poemeta marià que he fet)
:)
:)

Anònim ha dit...

A mi si que m'agradat. Sobretot quan dius que Maria es el Temple, Maria es el pessebre, Maria es el cel.
Si, vaig llegir la teua disculpa pel retard en contestar a lo del Krahe. El que em passa es que de vegades tinc l'impressio que quan me definisc com a catolic o de dretes la gent tracta de possar terra pel mig. Em complau que no siga aixi. Per cert, has vist ja el youtube de les novicies de Lerma? Tambe m'agradaria recomanarte el film "La ultima cima" sobre el Pare Pablo Dominguez i tambe la seva conferencia sobre la crisis de la Razon.

Luis Ballesteros Andreu ha dit...

Gracias por la felicitación. Un día deberíamos conocernos en vivo y en directo, ahora que terminan las clases. A veces me da la impresión de que estos medios (internet, los blogs, etc.) acercan,- pues yo no te conocía de nada-, pero también alejan..., si no se hace nada para "humanizarnos" con una presencia física, amistosa, entre personas.
Ha quedado un poco pedante. Perdona.

Jesús Párraga ha dit...

No hay nada que perdonar LUIS; y si que habría que ir pensando en un "ágape" (mundano: es decir con bravas y cervecitas) para conocernos unos cuantos en carne y hueso además de "en espíritu y en verdad" Por lo pronto ¡te deseo que pases una muy feliz Navidad en compañía de tu familia y amigos!

Veus LLORENÇ com a la xarxa n'hi ha molt de cristià: catòlics de dretes, d'esquerres, nacionalistes, espanyolites, crítics, no tan crítics, que escriuen en valencià/català, en castellà... BON NADAL, LLORENÇ, PER A TU I LA TEUA FAMÍLIA I AMICS!!!

Assumpta ha dit...

Caram!! És que no pensava que fos teu... sorry!! :-))

Doncs molt maco! Al meu mossèn també li agradaria moltíssim, que és molt marià!
Maria és el Temple, Maria és el portal... la llum, el cel... I tant que sí! :-))